RENOVATIE

THUIS VOELEN

Door de verschillende levensfasen heen veranderen uw woonwensen. Als u zich thuis voelt op de bestaande locatie dan is het aanpassen van uw woonhuis aan deze wensen een logisch gevolg. 

De verbouwing van uw woning kan alleen slagen als u verzekerd bent van een gedegen voorbereiding, een minutieuze planning en een foutloze uitvoering.


U wilt graag renoveren?

Neem direct contact op

HET PROCES

Wij starten met vragen stellen en naar u te luisteren. Onze ontwerpers staan klaar om uw huidige woonhuis in de door u gewenste stijl om te vormen. Via het kadaster en gemeentelijke instellingen bestuderen wij de mogelijkheden op zowel esthetisch als constructief gebied.

Wij maken voor u het bouwkundig- èn het nieuwe interieurontwerp. Wij onderhandelen met gemeentelijke instellingen, zorgen voor de contractstukken met de aannemer en houden dagelijks toezicht op de verbouwing. Wij bewaken de voortgang maar ook uw budget. Ook bekommeren wij ons om de totale bijbehorende administratie.

GENIET VAN UW VRIJE TIJD

Anders dan bij nieuwbouw is de woning vaak nog bewoond en wilt u zich hier thuis blijven voelen. In deze specifieke situatie bent u voor ons de hoofdpersoon, wij houden rekening met uw persoonlijke wensen. Desgewenst regelen wij voor u vervangende woonruimte.

Uw dagelijks werk kan gewoon doorgaan en uw vrije tijd blijft voor u! Wij regelen alles van ontwerp tot oplevering. Een totaalaanpak die u alle zorg gemakkelijk uit handen neemt, zodat u kunt toekijken en genieten.

WIJ RENOVEERDEN O.A.: