NIEUWBOUW

BOUWEN DOE JE NIET ALLEEN

U staat voor een belangrijke stap in uw leven. U droomt niet van zomaar een woonhuis, maar van uw thuis! Het realiseren hiervan is niet uw dagelijkse bezigheid. Daar komt veel specialistische kennis bij kijken.

Bouwen doe je niet alleen. Dat doe je samen met een deskundige die je begrijpt en aanvoelt. Wij starten met vragen stellen en naar u te luisteren. Onze ontwerpers staan klaar om uw droomwoning in uw stijl te creëren. Desgewenst kunnen wij ook samenwerken met uw eigen architect.


Samen met ons bouwen?

Neem direct contact op

OPTIMAAL VERTEGENWOORDIGD

Kuipers Projectadvies zal als projectmanager het bouwproces voorbereiden, begeleiden en controleren zodat de belangen van u als opdrachtgever optimaal vertegenwoordigd zijn. Wij spreken de taal van de ambtenaar èn van de werkvloer.

Wij onderhandelen met gemeentelijke instellingen, zorgen voor de contractstukken met de aannemer en houden dagelijks toezicht op de bouw. Wij bewaken de voortgang maar ook uw budget. Ook bekommeren wij ons om de totale bijbehorende administratie.

VOORKOM GROTE DRUK OP UW VRIJE TIJD

Samenwerking met ons voorkomt grote druk op uw vrije tijd. Uw dagelijkse werk kan gewoon blijven doorgaan. Wij regelen alles van ontwerp tot oplevering. Een totaalaanpak die u alle zorg gemakkelijk uit handen neemt, zodat u kunt toekijken en genieten.

Ook als u nog geen bouwkavel op het oog heeft kunt u met ons contact opnemen. In onze portefeuille bevinden zich continue aantrekkelijke kavels voor uw droomhuis.

Voldoen deze onverhoopt niet aan uw wensen dan gaan wij voor u op zoek en maken hierbij gebruik van onze exclusieve contacten met vooraanstaande makelaars, rentmeesters en lokale overheden.

WIJ BOUWDEN O.A.: